Riktig kurs for dine ansatte, din bedrift og din bransje Svært mange aktører har laget generelle kurs for ledere som du kan ta på nett eller få en ferdig pakke fra en kurs leverandør. Mange er fornøyd med slike pakker, men det har noen mangler å lære generelt om ledelse.

Vinkelrett Consult AS har mange tiårs erfaring i å kurse ledere som er nye, som rekrutteres som fagleder inn i første lederposisjon, eller til et nytt nivå som leder osv.
Det kan være vanskelig å finne sin lederrolle og mange blir tillitsvalgte som springer mellom ansatte og ledelsen.

Vi har erfart at bransjene er forskjellig, bedriftene er forskjellig og ikke minst ansatte er forskjellig. Så våre kurs skreddersys til din bedrift, til dine ansatte og til din bransje. 

Hvis ikke ansatte kan relatere det de lærer til sin hverdag igjennom eksempler, dialog og kurs leverandørens kjennskap til bransjen, så vil vi påstå at de ikke får god nok effekt av kurset.

Vi benytter god tid til å sette oss inn i bransjen, kursdeltakerne og bedriften for øvrig og tilpasser kursene til etter den kunnskapen. Vi har erfart at alt fra håndverksbransjen til helsepersonell lærer mest når kursene er relatert til deres bransje. Vi lager  eksempler og oppgaver tilpasses til den bransjen vi kurser

Vi har lang erfaring med å skreddersy kurs innen:

Førstegangsledelse 

(fra fagperson til leder)
Ny lederrolle (opp eller ned i nivå)
Ny som leder i bedriften (de første 100 dagene)
God samhandling og ledelse 
Utvikling av team- og ledergrupper
Innføring i HMS

Ta kontakt med oss for en uforpliktende møte om ditt behov for kurs.

Ta kontakt for et uforpliktende møte