ProsjektledelseHvorfor er god prosjektledelse viktig?

Alle prosjekter har behov for effektiv ledelse, kontroll og kommunikasjon. Prosjektlederens rolle er å sørge for at prosjektet gjennomføres på tid og budsjett samt med ønsket resultat. Hva kjennetegner en god prosjektleder?

Prosjektledelse krever effektiv kommunikasjon
En god prosjektleder har gode lederegenskaper
En god prosjektleder er en god beslutningstager
God prosjektledelse er inspirerende
En prosjektleder er god til å se seg selv og forhandle

Daglig leder er utdannet prosjektleder, undervist i prosjektledelse og har ledet et titalls prosjekter i offentlig, privat og organisasjoner de siste 25 årene.
Alt i fra statlige prosjekter til bygge prosjekter. 

Vi bistår deg gjerne som mentor, prosjektleder eller prosjektstøtte for korte eller lengre oppdrag.
Ta kontakt med oss for priser!

FAGSKOLEN KRISTIANIA

Jon-Ivar Windstad har vært innleid som faglærer på studiet Årsenhet i Prosjektledelse (60 stp) ved Fagskolen Kristiania høsten 2020. Arbeidet har primært bestått av å planlegge og gjennomføre undervisning, vurderer og sensurerer arbeidskrav og eksamensoppgaver, samt faglig veiledning av studenter. Jon-Ivar har utført dette på en meget tilfredsstillende måte og har vært en viktig ressurs for oss i en krevende periode som har bydd på store utfordringer når det gjelder gjennomføring av normal undervisning pga Covid 19.

Med faglig kompetanse og solid erfaring som leder og prosjektleder har Jon-Ivar også vært en god sparringspartner og støttespiller til meg som Fagansvarlig. Jeg kan varmt anbefale å samarbeide med Jon-Ivar.

 Geir Arne Jacobsen
Fagansvarlig Prosjektledelse


Ta kontakt for et uforpliktende møte