Totalentreprenør 


Vi har mange års erfaring i byggebransjen og en totalentreprenør.

Vi har som mål å utvikle prosjekter i tett samarbeid med kunden. Dette inkluderer kostnadsoverslag, arkitekt, fremdrift og tegninger. 

Vår visjon er å bygge bærekraftige og tillitsfulle kundeforhold som varer, og som gjør at vi sammen kan bygge prosjekter til riktig pris, tid og kvalitet.

Vi utfører leietilpassinger og ombygginger av næringsbygg og private bygg.Vi tar på oss ansvaret for både planleggingen og utførelsen av  prosjekter. Om du engasjerer oss, har du som kunde bare én aktør å forholde deg til, en prosjektleder som ordner med det som trengs, enten det gjelder muring, rørlegging, elektrisitet og annet, og som engasjerer andre nødvendige partnere - underentreprenører - til jobben du ønsker.  

Vi  kan hyres til oppdrag av ulik vanskelighetsgrad og størrelse, på nye og gamle hus, leiligheter og fritidsboliger, enten det er snakk om en totaloverhaling eller enklere oppussingsarbeider. En innvendig renovering er mer omfattende enn oppussing; her vil man typisk bytte ut alle overflater - gulv, vegger, takflater - renovere bad og kjøkken, legge nytt røropplegg og bytte det elektriske anlegget. En utvendig renovering omfatter blant annet drenering, isolasjon, utvendig kledning og skifte av taket. 


Vi tar også på oss total entreprenør ansvaret for leietilpassing i næringsbygg.
Vi samarbeider allerede med flere store eiendomsbesittere i Drammen/Oslo området.
REHABILITERING AV NÆRINGSBYGG OG LEIETAKERTILPASSING


Vi har erfaring med å skape nytt liv i gamle næringsbygg. Det kan være krevende med nye tekniske installasjoner i gamle bygg for å tilfredsstille dagens behov for effektive arbeidsplasser. Vi har flere referanser, deriblant Eikparken Eiendom med Gråterudveien 1, 39, 41 og 45,  Haugesgate 24 i Drammen m.fl.

Vi har underleverandører i betongfag, tømmerfag, flis og maling. Vi samarbeider med rådgivende ingeniører, arkitekter og øvrig fag for å utføre omfattende rehabiliteringsprosjekter.

Et rehab prosjekt har behov for masse erfaring. Man kommer ofte opp i utfordringer som må løses underveis i byggingen. Da gjelder det å være løsningsorientert og tenke at ting ordner seg!

Vår leder og gründer er akkurat slik!Ta kontakt med oss for en uforpliktende møte om ditt prosjekt.

Ta kontakt for et uforpliktende møte